Ontdek jouw nieuwe favoriete kazen met onze kaaspakketten

Als echte kaasliefhebber is het altijd een uitdaging om nieuwe, heerlijke kazen te ontdekken. Om deze reden zijn onze kaas experts op zoek gegaan naar nieuwe en heerlijke kazen. Daarmee hebben ze een aantal nieuwe kaaspakketten samengesteld. Met deze uitgebreide pakketten heb je de perfecte manier om een variatie van smaken te ervaren, of om te geven. Hierbij een kijkje in vijf populairste varianten die je absoluut geproefd moet hebben!

1. Boeren Kaaspakket

Dit is het perfecte pakket voor de liefhebber van boerenkaas. Deze kazen zijn ambachtelijk gemaakt en dat proef je terug! Met vier smaakvolle Stolwijker varianten - van romig jong belegen tot de pittige oude overjarige - biedt het Boeren kaaspakket een boeiend spectrum aan smaken. Heerlijk voor bij een borrel of op een gezellige avond met vrienden.

Bekijk het Boeren Kaaspakket >

2. Het luxe Goudse Kaaspakket

Goudse kaas is een ervaring om van te smullen, dit zijn wereldberoemde kazen. In dit pakket vind je een uitgebreide selectie van vier Goudse kazen, variërend van zacht & belegen tot brokkelkaas met een intens karakter. Het luxe Goudse pakket wordt aangevuld met heerlijke kaaskoekjes en een pot mosterd-dille saus, perfect om de kaas ervaring te completeren en voor een speciale avond.

Bekijk het Goudse Kaaspakket Luxe >

3. Truffel Kaaspakket

Wordt je enthousiast van speciale en alternatieve soorten kaas? Ons Truffel kaaspakket is een geweldige keuze in dat geval! Deze doos is gevuld met een assortiment van verfijnde truffelproducten, waaronder drie speciale truffelkazen, truffelchips en onze huisgemaakte truffelcrème. Het is niet alleen een feest voor je smaakpapillen, maar ook een visueel genot.

Bekijk het Truffel Kaaspakket >

4. Biologisch kaaspakket

Geniet van de puurheid van de natuur met ons Biologisch kaaspakket. Deze selectie van hoogwaardige kazen, gemaakt van Jersey-melk, zal je ongetwijfeld verrassen. Of je nu de intense smaak van onze extra belegen Jerseykaas wilt proeven of de zachte, romige textuur van de jong belegen variant, dit pakket heeft het allemaal.

Bekijk het Biologische Kaaspakket >

5. Geiten- en Schapenkaas Pakket Deluxe

In dit gevulde pakket komen de smaken van geitenkaas en schapenkaas met elkaar samen. We nodigen je uit om de unieke smaakprofielen van maar liefst 9 soorten kazen te ontdekken. Van romige geitenkaas met verse kruiden tot de intense en complexe smaken van oude schapenkaas, dit pakket zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Bekijk het Geiten- en Schapenkaas Pakket Deluxe >

Een kaaspakket als cadeau voor jezelf of iemand anders

Al onze kaaspakketten zijn ook een uitstekend geschenk voor alle kaasliefhebbers in je leven. Trakteer jezelf of iemand anders op één van deze heerlijke pakketten en geniet van de verfijnde smaken van Hoogendoorn Kaas. Proef de passie, liefde en vakmanschap die in elke kaas zit en ontdek je nieuwe favoriete kaas!

An error has happened during application run. See var/log/wp/error.log for details

Opmerkingen (0)

Schrijf een reactie