Smeerkaas

Smeerkaas

Smeerkaas is het lekkere tussendoortje voor op een cracker, boterham of toastje. Het is gemakkelijk mee te nemen en op brood te smeren, maar vooral heel erg lekker. Hier vindt u verschillende smaken smeerkaas met ieder hun eigen kenmerken. Bestel uw favoriete smeerkaas gemakkelijk online tegen de scherpste prijs.

Van hoog naar laag sorteren

4 items

per pagina
 1. Natuurhoeve boeren smeerkaas komijn

  Kruidige boeren komijne smeerkaas gemaakt van koemelk. Erg lekker op een gezonde wrap met bijvoorbeeld sla en tomaat, maar ook bijzonder smaakvol op een boterham, een cracker of toastje.

  Lees verder
  € 1,95
 2. Natuurhoeve boeren smeerkaas naturel

  Heerlijke naturel boeren smeerkaas gemaakt van koemelk. Erg lekker op brood, een cracker, toastje of bijvoorbeeld op een wrap in combinatie met gezonde ingrediënten als tomaat en komkommer.

  Lees verder
  € 1,95
 3. Natuurhoeve boeren smeerkaas kruiden

  Gekruide boeren smeerkaas gemaakt van koemelk. Lekker om te eten op brood, een cracker, toastje of bijvoorbeeld op een tortilla- of groentenwrap in combinatie met gezonde toppings als tomaat en komkommer.

  Lees verder
  € 1,95
 4. Natuurhoeve boeren smeerkaas geit

  Heerlijke geiten smeerkaas gemaakt van echte geitenmelk. Ideaal voor op een boterham, een cracker, toastje of bijvoorbeeld op een gezonde wrap gecombineerd met gezonde toppers als komkommer en sla.

  Lees verder
  € 2,50
Van hoog naar laag sorteren

4 items

per pagina
Lees meer Toon minder

Smeerkaas kopen

Bij Hoogendoorn Kaas kunt u terecht voor de lekkerste kazen. Naast onze Nederlandse kazen en Buitenlandse kazen kunt u bij ons ook terecht voor smeerkaas. Ideaal als u eens wat anders wilt dan een plakje kaas op uw brood of cracker. Smeerkaas is een typisch Nederlands product en we zijn er met zijn allen dan ook dol op. Niet voor niets is er op het gebied van smeerkaas een uitgebreid aanbod soorten en smaken.

Boeren smeerkaas

In ons assortiment vindt u de lekkerste boeren smeerkaas in verschillende smaken. Kies bijvoorbeeld voor een boeren smeerkaas van geitenkaas. Uw favoriete geitenkaas in smeerbare vorm in plaats van het bekende plakje geitenkaas. De boeren smeerkazen zijn niet alleen lekker voor op brood, maar ook ideaal op een toastje of stokbroodje bij de borrel. Kies uw favoriete smeerkaas en bestel gemakkelijk online bij uw vertrouwde kaasboer.