Ricotta

Ricotta

Voeg toe aan verlanglijst

Ricotta is een zachte en frisse Italiaanse kaas die gemaakt wordt van de wei die overblijft nadat die is gescheiden van de wrongel. Het heeft een milde zoete smaak en wordt op veel verschillende manieren gegeten.

Smaak Mild, Zacht zoet
€ 1,95
Op voorraad
Omschrijving
Trevisanalat Ricotta Ricotta is een zachte kaas met een zoetige smaak en bevat in tegenstelling tot...
Productinformatie
Art.nr.106-100
Uw hoeveelheid250 gr
Ook lekker...
Swiss Schabziger Zwitserse Kegel Swiss Schabziger Zwitserse Kegel

Schabziger is een traditioneel Zwitserse kaas die enkel in het kanton (deelstaat) Glarus in Zwitserland geproduceerd wordt. Het wordt vaak geraspt gegeten, gebruikt voor de fondue en verwerkt tot een soort pasta voor op brood.

€ 3,25
Castelli Mascarpone Castelli Mascarpone

Mascarpone is een zachte Italiaanse kaas en is heerlijk romig. Dankzij zijn lichte smaak is dit kaasje zeer goed te verwerken in allerlei gerechten. Tevens is deze mascarpone geschikt als sausbinder of als vervanger van room, bijvoorbeeld in de soep.

€ 2,75
Dodoni Feta Dodoni Feta

Feta is een Griekse kaas gemaakt van 80% schapenmelk en 20% geitenmelk. Deze hoge kwaliteit Feta kaas kan op allerlei manieren gegeten worden. Probeer het eens met olijfolie en oregano, door de salade of door een omelet.

€ 2,99
Ananas Roomkaas Ananas Roomkaas

Heerlijk zachte (smeerbare) roomkaas met echte stukjes verse ananas. De ultieme combinatie van de frisse roomkaas met de zoete ananasstukjes zorgt voor de perfecte smaakbeleving

€ 2,50