Onze heerlijke decemberspecial is weer volop verkrijgbaar! Bestel onze Boeren Juweel voor maar 14,95 per kilo!

Boter en overige - Koemelk

Boter en overige - Koemelk

Van hoog naar laag sorteren

7 items

per pagina
 1. Ananas Roomkaas

  Heerlijk zachte (smeerbare) roomkaas met echte stukjes verse ananas. De ultieme combinatie van de frisse roomkaas met de zoete ananasstukjes zorgt voor de perfecte smaakbeleving

  Lees verder
  € 2,50
 2. Gember roomkaas

  Heerlijk zachte (smeerbare) roomkaas met echte stukjes gember. De ultieme combinatie van de frisse roomkaas met pittige/zoette smaak van gember zorgt voor een unieke smaaksensatie.

  Lees verder
  € 2,50
 3. Halloumi grillkaas

  Halloumi grillkaas is een kaas gemaakt van schapen-, geiten- en koemelk. Het is rijk aan eiwitten en kan gebakken of gebarbecued worden zonder dat de Halloumi kaas smelt. Lekker door salades, op brood of gewoon los.

  Lees verder
  € 4,95
 4. Castelli Mascarpone

  Mascarpone is een zachte Italiaanse kaas en is heerlijk romig. Dankzij zijn lichte smaak is dit kaasje zeer goed te verwerken in allerlei gerechten. Tevens is deze mascarpone geschikt als sausbinder of als vervanger van room, bijvoorbeeld in de soep.

  Lees verder
  € 2,75
 5. Westzaner Rookkaas Naturel

  Heerlijke gesmolten en op natuurlijke wijze gerookte kaas afkomstig van koemelk. Lekker als hapje voor bij de borrel of op een boterham bij de lunch.

  Lees verder
  € 4,50
 6. Swiss Schabziger Zwitserse Kegel

  Schabziger is een traditioneel Zwitserse kaas die enkel in het kanton (deelstaat) Glarus in Zwitserland geproduceerd wordt. Het wordt vaak geraspt gegeten, gebruikt voor de fondue en verwerkt tot een soort pasta voor op brood.

  Lees verder
  € 3,25
 7. Alpenhain bakcamembert

  Voorgebakken camembert met een krokant laagje paneermeel. Een heerlijke krokante kaassnack voor in de oven, koekenpan of frituur. Verpakt per 200 gram.

  Lees verder
  € 3,50
Van hoog naar laag sorteren

7 items

per pagina